Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Βόλεϊ Ανδρών: Νίκη με ανατροπή στη Ναύπακτο

Published

on

ΟΜΟΝΟΙΑ-Ναύπακτος-βολει

Άλλη μια νίκη για την ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου. Αν και βρέθηκε πίσω στα σετ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τον Άθλο Πάτρας με 3-1 σετ.

Πολύ κακό το ξεκίνημα για την Ομόνοια. Μπήκε χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Η έντονη διαφωνία παικτών της ομάδας με τον διαιτητή Γεράνιο στοίχισε δύο κόκκινες κάρτες και επιπλέον νεύρα με αποτέλεσμα ο Άθλος να κερδίσει πολύ εύκολα το πρώτο σετ 11-25. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο σετ έχοντας σταθερά μια διαφορά τεσσάρων πόντων παίζοντας ωραία την κόντρα μπάλα και πιέζοντας στο σερβίς. Η διαφορά μεγάλωσε και το σετ πήγε στην Ομόνοια με 25-19.

Έχοντας πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται 11-6 στο τρίτο σετ με τη νεανική ομάδα του Άθλου να μην μπορεί να βρει λύσεις και να χάνει εύκολα το σετ με 25-17. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το τρίτο σετ. Η Ομόνοια προηγήθηκε 6-0 και 9-1 γκρεμίζοντας όποιες βλέψεις για κάτι καλύτερο των πατρινών. Η διαφορά παρέμεινε ψηλά ως το τελικό 25-18 και η νίκη ήρθε ευκολότερα από ότι φαινόταν στο ξεκίνημα του αγώνα για τους γηπεδούχους με 3-1 σετ.

Ρεπό έχει η ομάδα της Ναυπάκτου αυτό το Σάββατο ενώ το επόμενο (15/2) ταξιδεύει στα Λεχαινά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

 Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ρούμπας, Μαυρογεώργης, Τσακανίκας, Θεοφάνης, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης, Κοκόλας, Λαούρδας, Παπαγεωργίου, Κατσάμπαλος.

Άθλος Πάτρας (Σπυρόπουλος): Κρούσσος, Σαραντίδης, Σάλπογλου, Νταβλούρος, Γούτι, Κουβαράκης, Καπτής, Βλάσσης Π., Καπετανέας, Σπυρόπουλος, Τάχο, Βλάσσης Χ.

ΟΜΟΝΟΙΑ-Ναύπακτος-βολε

 

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Πρωτοδικείο στην Ναύπακτο – Η δήλωση του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα

Published

on

By

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη της χώρας, δημιουργείται στην Ναύπακτο Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά:

«Με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, το 80% των υποθέσεων, που αφορούν στους δημότες, θα εκδικάζεται στο εξής στην Ναύπακτο, ενώ σήμερα εκδικαζόταν μόλις το 20% από αυτές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αναβάθμιση αυτή της Ναυπάκτου δεν αποτελεί χατίρι, αλλά φυσική συνέχεια της σταθερά ανοδικής αναπτυξιακής πορείας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και βασίζεται σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης»

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ:  Εργατική Πρωτομαγιά  «Μόνη ελπίδα η πάλη των λαών»

Published

on

By

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κεφαλόβρυσου τίμησε το ΠΑΜΕ την επέτειο της Πρωτομαγιάς.

Στους συγκεντρωμένους απεύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Μπίμπας, μέλος του Συνδικάτου οικοδόμων και του Εργατικού κέντρου με σύνθημα  «Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων, μόνη ελπίδα είναι η πάλη των λαών».

Ακολούθησε  απότιση τιμής στο μνημείο εθνικής αντίστασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Υιοθεσίας στον Κήπο Ξενία

Published

on

By

Στις 11 Μαΐου μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα ζώο συντροφιάς!

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Σωματείο «Φιλοζωϊκή Δράση Ναυπάκτου» διοργανώνουν Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 14:00′, στον Κήπο Ξενία.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια ημέρα γιορτής και όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια του Δήμου Ναυπακτίας που αναζητούν τη δική τους οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2634 3 60417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ