Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαρόμετρο των εξελίξεων η ομάδα των «ορεινών»

Published

on

Οι δημοτικοί σύμβουλοι  Κοτρωνιάς, και Κούκουνας είναι πλέον και επίσημα εκτός της ομάδας Λουκόπουλου.Απομένει η έξοδος και του Σωτηρόπουλου, του τρίτου από τη γνωστή πλέον ως ομάδα των ορεινών, ο οποίος λόγω του ότι βρίσκεται αυτό το διάστημα στο εξωτερικό, δεν έχει πάρει μέρος στις θυελλώδεις συζητήσεις και αποφάσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Θεωρείται βέβαιη όμως η αποχώρησή του από την Ενωτική Πρωτοβουλία και η συμπόρευση του με τους άλλους δυο «ορεινούς».

Βέβαιη θεωρείται η προσχώρηση της ομάδας αυτής στο συνδυασμό του Γκίζα. Αυτό που δεν έχει καθοριστεί ακόμη είναι πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Οι εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας φαίνεται ότι καθυστέρησαν και την ανακοίνωση από την πλευρά του Γκίζα των πρώτων ονομάτων στήριξης του συνδυασμού, που φημολογούνταν ότι θα δοθούν στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αυτών  που μελετούν τα αριθμητικά δεδομένα των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, η προσχώρηση των «ορεινών» στο Γκίζα, θα του δώσει τη μια από τις τρεις έδρες στην Αποδοτία και τη μια από τις δυο έδρες στον Πλάτανο.

Η μονοεδρική έδρα της Πυλήνης δύσκολα θα περάσει στον Γκίζα παρόλη την ενίσχυση του από την προσχώρηση Σωτηρόπουλου και παρόλο που ο Γκίζας είναι Πυλήνιος στην καταγωγή.

Οι δεσμοί του ίδιου του Μπουλέ και βασικών στελεχών του με την Πυλήνη φαίνεται να εξακολουθούν να είναι ισχυροί σε αυτή την ενότητα. Και σύμφωνα με τον Κλεισθένη τη μονοεδρική έδρα της Πυλήνης θα την πάρει ο συνδυασμός που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους στην ενότητα αυτή.  

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ