Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 24ου  πανελλαδικού συνεδρίου της AHEPA

Published

on

Με την βράβευση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα  George Tsunis, και με πολιτιστική βραδιά στο αρχοντικό Μπότσαρη ξεκίνησε το διήμερο συνέδριο της AHEPA Hellas, μια βραδιά αφιέρωμα στους Έλληνες που άφησαν το στίγμα τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ.

Το διήμερο συνέδριο διοργανώνει το τμήμα της Ναυπάκτου «AHEPA Lepanto 1571», με μέλη  AHEPA από όλη την Ελλάδα να φιλοξενούνται στην πόλη της Ναυπάκτου το διήμερο 9-10 Ιουνίου.

Μετά την τιμητική βράβευσή του , ο  George Tsunis στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον τόπο της καταγωγής του, τον Πλάτανο και τη Ναυπακτία, ενώ αναφορές έκανε και στους ισχυρούς δεσμούς του Αμερικανικού έθνους με την Ελλάδα αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία καυτηριάζοντας την επιθετική τακτική που ασκεί ο Πούτιν. «Οφείλουμε να σταματήσουμε αυτή τη ρητορική αποτρέποντας στο μέλλον κάθε άλλον ηγέτη που θα στοχοποιήσει κάποια άλλη χώρα» σημείωσε.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο ύπατος κυβερνήτης AHEPA Jimmy Kokotas, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ.Ιερόθεος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, οι δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, Μεσολογγίου Κώστας  Λύρος και  Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας,  οι υποψήφιοι βουλευτές από τη Ν.Δ. Θανάσης Παπαθανάσης και το ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοικήσης, καθώς και μέλη της AHEPA από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.  Το καλλιτεχνικό μέρος κάλυψε η Μικτή χορωδία Ναυπάκτου.

Οι εργασίες του 24ου  πανελλαδικού συνεδρίου της AHEPA συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 10 Ιουνίου στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα εκδηλώσεων.

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακολουθία Αναστάσεως – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 23:00)

Published

on

By

 

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Παρασκευή: Ακολουθία του Επιταφίου – Ι.Ν Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου (Ζωντανά 19:00)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαθήλωση – Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου (Ζωντανά)

Published

on

By

 

Τεχνική υποστήριξη –ζωντανή μετάδοση

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ